Červenec 2008

City shoot - video

30. července 2008 v 19:15 | magdushka |  Videa
..a tady je k tomu všemu video.. =D

City shoot - making of

30. července 2008 v 19:13 | magdushka |  Photoshooty

City shoot - 4

30. července 2008 v 19:12 | magdushka |  Photoshooty

City shoot - 3

30. července 2008 v 19:10 | magdushka |  Photoshooty

City shoot - 2

30. července 2008 v 19:06 | magdushka |  Photoshooty

City shoot - 1

30. července 2008 v 19:04

City shoots (7-2008)

30. července 2008 v 19:01 | magdushka |  Photoshooty
...právě se mi podařilo dostahovat všechny fotky týkající se nových photoshootů.. Rozdělila jsem je do více kategorií..
..všechny fotky jsou stáhlé z téhle stránky: w-miller.net

Nový blog

30. července 2008 v 18:54 | magdushka |  Moje kecy
..ahojky všichni, ještě jsem ofciálně nezahájila tenhle blog... takže, už mám jeden blog o PRISON BREAK www.magduszka.blog.cz jenomže na něm se mi přestaly zobrazovat obrázky, tak jsem se rozhodla, že založím blog nový... A ten bude jenom o Wentovi..
Zároveň mám vytvořený nový dess od Velushky.. Takže začínám úplně od začátku.. =D
Doufám, že se vám tu bude líbit.. =) připomínky k čemukoliv pište do komentářů.. =D

Super stránka

30. července 2008 v 18:29 | magdushka |  Odkazy
w-miller.net ... super stránka, kde najdete všechno

Comic con - video

29. července 2008 v 17:19 | magdushka |  Videa z akcí
..asi je to natočený do mobilu, takže kvalita tohoto záznamu není nic moc, ale aspoň v tom jde poznat, jak takové akce probíhají.. =D

Comic con - obrázky

29. července 2008 v 17:17 | magdushka |  Akce
..pár obrázků k comic-conu..

Comic con

29. července 2008 v 17:09 | magdushka |  Akce
KDY? 28. července 2007
KDE? San Diego
CO? Comic con - předvádění Prison Breaku
V San Diegu právě probíhá Comic-Con, na kterém byl i seriál Prison Break. Na této stránce naleznete přímo videa z Comic Conu, na kterých hovoří Sarah Wayne Callies a Dominic Purcell. Potom co byl promítnut sneak peek přišli všichni na pódium. Sneak peek někdo nahrál na mobil, takže se na něj můžete podívat také, ale je snímán trochu z úhlu. SNEAK PEEK ZDE Sarah Wayne Callies děkovala publiku za jejich zprávy a řekla, že obdržela tuny origami labutí.Mezitím si Dominic Purcell fotil publikum. Sarah říkala že se Sara vrátí jako úplně jiná postava.

FOX ALL - star party

29. července 2008 v 16:57 Akce
Tahle akce pořádaná televizí Fox se konala 14.7. 2OO8 v Santa Monice... Wentovi to tam moc sluší!

Photoshoot 1

29. července 2008 v 16:56 | magdushka |  Photoshooty
Jeden z nových Wentových photoshootů.. Tady mu to sluší!

Promo na 4. sérii

29. července 2008 v 16:54 | magdushka |  Promo videa a promo fotky

Komentáře k nové promo fotce...


Fotky z natáčení

29. července 2008 v 16:51 | magdushka |  Prison break
Objevily se nové fotky z natáčení...

Návrat Paula Kellermana

29. července 2008 v 16:50 | magdushka |  Postavy

Hi, my name is Lance and i'm an addict

Známe již název sedmé epizody nové sezóny - 4x07 Self Preservation. Děj této epizody by se měl odehrávat v Las Vegas. Poslední dobou se objevují samé zajímavé informace ze seriálu, ale nejzajímavější přijde až teď. Na internetu se totiž objevila zpráva o možném návratu jedné z postav, která se už ve třetí sérii neobjevovala. Stačí když napíšu - Hi, my name is Lance and i'm an addict...
Ano je to tak. Spekuluje se o možném návratu Paula Kellermana. V jednom rozhovoru pro TVGuide se totiž Paul Adelstain zmínil o tom, že příběh postavy Paula Kellermana je zakončem dobrým cliff-hangerem a určitě o něm budou všichni diskutovat. Podle Karyn Usher, scénáristky a producentky seriálu se může stát všechno. Ona sama by se nedivilia, kdyby se Paul v seriálu znovu objevil, je to přeci Prison Break. Tato informace pochází z článku v oficiálním magazínu seriálu Prison Break. Nasvědčuje tomu i skrytý bonus z DVD druhé sezóny. Bonus obsahuje seznam mrtvých postav ze seriálu a Paul Kellerman na něm není. Nedávno návrat Paula Kellermana do 4.serie potvrdil i Paul Scheuring. No necháme se překvapit:-)
..to je super! Paul Adelstain v roli Paula Kellermana mi je totiž čím dál tím víc sympatický..

Novinky o Lanu Garrisonovi

29. července 2008 v 16:49 | magdushka |  Herci
Pár zpráv o Tweenrovi. Lane Garrison (Tweener) je nyní pod maximální ochranou, ale není to kvůli jeho chování. Herec ze seriálu Prison Break, který byl odsouzen k 40ti měsícům vězení za zabití spolujezdce při autonehodě v prosinci roku 2006, byl přeložen z nápravného zařízení Donovan v San Diegu do Californské státní věznice Corcoran, ve které může studovat kurzy vysoké školy.
Lane totiž nikdy neměl šanci studovat na vysoké škole, takže teď tráví čas za mřížemi studováním. Podle informací z vězení by měl Lane studovat politické vědy a doufá, že v tomto oboru bude moci pokračovat i po jeho propuštění z vězení, které by mohlo nastat při dobrém chování už v únoru roku 2009.

Pár zajímavých obrázků

29. července 2008 v 16:48 | magdushka |  Prison break

Podrobnější filmografie

29. července 2008 v 16:33 | magdushka |  Filmografie
  • 2005 Útěk z vězení (TV seriál)
  • 2005 Stealth: Přísně tajná mise
  • 2003 Joan of Arcadia (TV seriál)
  • 2003 Lidská skvrna
  • 2003 Underworld
  • 2002 Dinotopie (TV seriál)
  • 2001 Room 302
  • 2000 Romeo and Juliet
  • 1999 Popular (TV seriál)
  • 1999 Time of Your Life (TV seriál)
  • 1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)